Søvnløs i natta….

Ja, ja, så sitter jeg her med nettbrettet kl ett, og har gitt opp å sove på ei stund.

Er vel gårsdagen som virker inn fortsatt. Sånne utskeielser som å tørke støv, bake OG vaske opp på en hel dag må jo sitte i noen dager. Likevel så var det verdt det, følelsen av å kunne gjøre litt.

Var egentlig trøtt, men da jeg la meg så begynte ørene å suse skikkelig, og jeg fikk press i hele hodet. Noen ganger er det slik bare en kort stund før det blir litt bedre. I natt holder det seg konstant…

Skal jeg sovne før jeg er så trøtt at jeg sovner sittende, så må jeg nok innrette meg med heva hodeende… Er så nedtur å ikke kunne ligge helt flatt. Er egentlig et vanskelig skritt å ta det å heve hodeenden på senga, eller å planlegge å sove i godstolen i stua. Er vel noe med at jeg har måtte gjort det så mye. Før jeg fikk hydrocephalus diagnosa så satt jeg og sov i over ett år. Ikke en eneste natt jeg kunne ligge flatt. Likevel måtte jeg til USA for å få litt hjelp til å få hjelp i Norge.

De siste dagene har jeg tenkt mye på hodepinen min…. Føler ikke den har blitt noe særlig bedre etter operasjonen. Men har enda håp om at det skal virke på den også. Likevel så tenker jeg nå mye på om det er hydrocephalusen eller noe anna som gir all hodepinen min, og operasjonen som ble gjort i Spania ikke har noen virkning på det. Klarer ikke å motivere meg til et liv med så mye hodepine. Et liv der det er hodepinen som bestemmer hva jeg kan og ikke…

Om to uker har jeg første ordentlige timen min på smerteklinikken. Spent på hva de kan tilby. Håper det er noe anna enn å tenke på noe fint, så er hodepinen borte teori de jobber etter! Følte de forstod problemet mitt da jeg var der sist, men har jo trodd det tidligere også, og så viser det seg at det er samme suppa som resten jeg møter i helsevesenet. Om ikke operasjonen i Spania virker på denne hodepinen, håper jeg de har en annen måte å hjelpe meg på smerteklinikken. Eller aller best, at de kan hjelpe meg fram til operasjonen tar bort hodepinen min.

Effektiv dag :-)

I går hadde jeg en veldig effektiv dag, i min målestokk. Godt å kunne gjøre litt om ikke anna bare for en dag.

I går tørka jeg støv i stua. Tok bare litt vann i bøtta så jeg ikke måtte bære tungt, og så var det å vaske i vei. Hadde masse pauser innimellom. Har ikke så stor stue akkurat, men måtte til mange pauser.

Etter ei lang pause bestemte jeg meg for å lage grove fylte horn til middag. Så da var det å starte med det. Å bake med gjærdeig, innebærer jo en del pauser, men jeg måtte ha enda flere. Likevel, det ble fylte horn! Hele 24 stk.

Marianne Helland sitt bilde.

Etter nok ei pause, fikk jeg vaska opp etter bakinga også. Ikke verst! Gjøre SÅ MYE på en dag er sjelden. .

Etter middag ble det en dubb før jr reiste til far sin. Så var jeg og Hector hjemme alene. Strikka og slappa av, men kl 20 klarte jeg ikke holde meg våken lenger, og sovna i godstolen i stua. Hector vekte meg 9.30 i dag, så vart ei lang natt på meg. I dag har jeg vært sliten og hodepine, men det er på en måte greit etter en dag jeg føler jeg har fått gjort MASSE!

Søndagsopptur

Lenge siden jeg har skrevet nå, men har vært en del andre ting som har skjedd, og hatt noen dager med skikkelig hodepine.

Søndag var jeg og jr på tur til Hunderfossen sammen med ene assistenten min og ungene hennes. Greit at assistenten har med unger, så har min også litt selskap. Litt artigere å gjøre ting når det er andre han kjenner som er med.

Har ikke blitt slik sommer som vi planla i år. Jeg og jr hadde så mange planer. Vi skulle blant anna på “øde øy” i fjorden ved hytta til foreldrene mine. Det var noe vi planla da vi gikk på ski på isen der i påska. Skulle ro ut, og sove under åpen himmel eller ha med oss telt, og kose oss der ei natt eller to alt ettersom. Har ikke blitt mulig å gjennomføre det i sommer. Først var det ICP målinga som slo meg litt ut, så operasjon i Spania. Lenger periode jeg måtte være forsiktig etterpå enn jeg trodde. Ikke så enkelt å leve primitivt på ei øy når jeg ikke skal bøye meg eller løfte. Så får se om det blir “øde øy” neste år. Derfor har jeg tenkt å ta han med til Hunderfossen. Vart senere på sommeren enn jeg egentlig ønska, men formen har ikke vært slik at jeg har orka å sitte flere timer i bil, og gå i mange timer i parken.

Søndag skjedde det altså. Vi reiste tidlig, og var på Hunderfossen ved 1030 tiden. Krykkene la jeg att i bilen, for ville se hvor lenge jeg kunne gå der før jeg trengte de. Ellers så leide vi ei tralle til å ha tingene våre i. Godt å slippe å gå å bære på det, selv om det ikke var så mye. Hadde også med oss kjølebag med drikke og pølser til grilling. Starta med rafting. den SKULLE jeg være med på, så til tross for nydelig sommervær, hadde jeg med meg regnjakke jeg knytta rundt livet. Da hadde jeg sikra plasteret og såret mitt fra å bli vått av møkkete vann om det kom mye vann inn til oss. Har hendt det har kommet mye vann når jeg har kjørt den, så frista ikke å få alt det på såret. Følte meg sånn passe dum med regnjakke, og det var ikke en sky å se på himmelen…. Men men, det var slik jeg gjorde det for å kunne være med på noe jeg også sammen med jr.

Hadde noen pauser gjennom dagen. Når ryggen verka mest, så satte jeg meg noen minutter, så var jeg klar for å gå att. Hadde litt lenger pause når guttene satt i gravemaskinene. Jeg hadde også ei lang pause da de andre bada. Da satte jeg meg i skyggen med drikke og strikketøy. Godt å slappe av litt, og ha det relativt rolig en times tid. Vi hadde også ei pause der vi grilla. Ellers så var jeg med hele dagen. Jeg var der de andre var. Jeg trengte aldri gå til bilen å hente krykkene mine! Det vart over 6 timer inne i parken UTEN krykker. Jeg tenkte over det på slutten vi gikk, jeg subba ikke med venstre fot!!! Utrolig at det kan være sant! Jeg har subba med foten siden våren 2009. Det har variert hvor tung foten har vært, men den har stort sett subba konstant. Og garantert subba skikkelig når jeg har vært sliten. Utrolig hva den operasjonen i Barcelona har gjort med meg! Ikke hadde jeg tungt øyelokk heller etter en dag på Hunderfossen!

Tror jr hadde en fin dag, og vi hadde noen timer vi kosa oss sammen med å gjøre litt andre ting enn det som kan gjøres fra sofaen hjemme. Utrolig godt å kjenne at kroppen fungerer bedre og bedre. Utrolig at det var å kutte filum terminale som skulle til for å få meg bedre! Håper det hjelper på hodepinen også etter hvert! Men denne søndagen gikk jeg en hel dag uten krykker, OG foten subba ikke en eneste gang tror jeg, og det er en utrolig utvikling!!!!!!

Helga mi

Endelig ei helg sammen med jr att. Det er godt! Nå har han vært borte tre helger på rad, så denne helga skal brukes godt👍👍! 

Merker at skula har begynt att. Mindre tid til å gjøre ting. Da er helgene desto viktigere. 

I dag har vi starta med å passe hunden til bror min. Rocco skal være her hele helga. Skikkelig kosegutt det, så ingen problem. Han og Hector går fint overens også. 

Ellers fikk jeg garn i posten i dag. Denne gangen skal jeg strikke jakke til meg selv. Så da MÅTTE jeg jo starte på den ☺


Har ikke fått strikka så mye, for har hatt en del vondt i såret att i kveld. Kjennes nesten som hele såret revner. Da er det i alle fall umulig å sitte, og å ligge på sofaen å strikke er ikke noe godt. 

I morgen (dag) skal jr i bursdag, ellers skal vi bare kose oss ute med sol og sommerfølelse. Må nyte siste innspurt av sommeren nå. 

Søndag har vi planer om å gjøre noe gøy. Håper bare formen min gjør det mulig. En ting er sikkert, klarer jeg søndagen uten å bruke krykker, ja, da kan jeg vel nesten si meg ferdig som krykkebruker for denne gang. Forhåpentlig for “alltid” ☺

 

#chiari #chiarimalformasjon #hydrocephalus #goldenretriever #engelsksetter #mollykofte #dustorealpakka #strikke

Sliten

Ting går trått om dagen. Jeg er sliten, så innmari sliten. Hele søndag og i går gjorde jeg ikke noe anna enn å ligge på sofaen. I går laga jeg middag til jr kom fra skula, ellers så sov/sløva jeg på sofaen.

Er så slitsomt å være slik! Kjenner at hele kroppen skriker etter hvile…

Var i bursdag med mye folk på lørdag, men følte ikke jeg ble sånn veldig sliten av det egentlig. Lørdag gjorde jeg ikke noe mer enn å dusje og ordne meg. Tenkte jeg skulle spare krefter.

Regner med at alt dette har med alt som skjer i kroppen min etter operasjonen. Og nå har jeg i tillegg slutta på fortecortin. Da skal jo den og bivirkningene ut av kroppen. I tillegg driver kroppen, og hjemmesykepleien, og prøver å få såret til å gro… Hj spl sier at det gror nå, det blir mindre! Håper det fortsetter å gro raskt nå, for nå vil jeg snart blir ferdig med dette!

 Marianne Helland sitt bilde.

Gul frakk må til, masse plaster, hansker, sprit osv osv… Gleder meg til jeg kan rydde bort dette!

I dag har jeg vært oppe siden jr stod opp. Vært en tur og handla mat også, så i dag har jeg gjort litt anna enn å ligge på sofaen, men jeg er SLITEN!

Skal til legen i morgen. Spent på  hva ho synes om såret. Håper ikke ho ser noen tegn til infeksjon! Jeg har hatt noe feber att de siste dagene, men det har jeg jo brukt på å ha i perioder tidligere også. Er bare så slitsomt når det står på…

Hodepinen plager meg fortsatt… Håper det blir det neste som bedrer seg etter operasjonen!

 

#chiari #hydrocephalus #vannhode #filumterminale #sliten #smerter #tetheredcordsyndrom #spinabifidaocculta

4 uker siden operasjonen

I dag er det 4 uker siden min filum terminale ble kutta, og jeg endelig kunne begynne å merke bedring. 

Det har skjedd så utrolig mye på disse ukene. Ting som ikke har fungert på flere år, er plutselig på plass 👍 Det er så utrolig godt å endelig kjenne bedring på kroppen, etter 7 år i en ujevn, men nedadgående spiral. 

Så klart er det langt att til jeg har et greit liv, men jeg har starta på veien! Det jeg synes er dumt, er at det er “feil” ting som blir bedre. Om jeg har refleks under føttene eller ikke, gjør ikke så mye i hverdagen. Hodepinen derimot hindrer meg veldig. Håper jeg merker bedring på den snart også! 

I går vart det en forferdelig dag. Vart nesten ikke søvn i løpet av natta. Dagen starta med oppkast. Var nok fordi jeg hadde ligget flatt. Da jeg fikk hatt hodet opp lenge nok, gikk det helt over, ikke kvalm eller noe. Så nå har jeg hatt hodet opp siden jeg stod opp i går. Hodet dundra i hele går, og ingen piller virka… Er så frustrerende når ingenting hjelper. Det eneste som lindrer litt er å sitte helt rolig lenge nok… Vart godstolen i stua i natt. Turte ikke ligge og risikere å begynne å kaste opp enda en gang.

I dag har vært en dag for sønnen min. Vi reiste til vitensenteret på Gjøvik. Der var det mye spennende å teste ut, både for “liten” og stor. Måtte innom H&M og kjøpe skoleklær også til han. Har vært en fin dag! Hodet har jeg kjent, men klart å holde det på et akseptabelt nivå. Gikk uten krykker i hele dag☺ For et framskritt, jeg som har draksa på krykkene siden november 👍 Så ja, operasjonen er verdt hvert øre!!! 

Bare såret mitt gror ordentlig nå, så blir det bra. Tok siste pille antibiotika på kur to i dag. Håper det var nok, og ingen ting blusser opp att nå! Uti uka er jeg ferdig med kortison kuren de starta i Spania også, så endelig noen piller mindre👍 Håper da at blodsukkeret blir normalt att, og alle tanker om mat som har kommet i det siste forsvinner snart. 

Skal se ting ordner seg etter hvert, til tross for noen reale nedturer☺ 

 

 

#chiari #chiarimalformasjon #hydrocephalus #vannhode #kfs #tetheredcord #spinabifida #filumterminale #institutchiaridebarcelona #operasjon #bedring #hodepine #håp

To steg frem, og ett tilbake…

Ikke noen god dag i dag… 

Har hatt hodepine fra jeg våkna. Kjente det med en gang, og det har bare blitt verre… Nå får jeg ikke sove fordi det dundrer i hodet, og suser i ørene. 

I tillegg til hodepinen, har jeg også hatt flere andre gamle symptomer. Starta med at jeg vart nummen i leppene, og oppover mot nesa. Etter hvert i dag har jeg også blitt veldig nummen i venstre underarm, og begge føttene til oppå leggen et stykke. 

Er så nedtur, for tror ikke jeg har vært slik nummen etter operasjonen. Under føttene har jeg vært nummen, det har ikke vært borte, men dette andre hsr vært borte, så håpte at det var plager jeg slapp å ha mer… 

I Spania har de jo aldri lovd noe anna enn å stoppe den negative utviklingen av sykdommene mine på det stadiet de var 14. juli. Samtidig så gir de jo også håp om bedring. Men som dr Fiallos sa, så vet de ikke noen ting om hvor mye bedring jeg kan håpe på. Det kommer an på hvor ødelagt nervesystemet mitt har blitt av å være i strekk i mange år. 

Er pessimist nå i nattetimene…… Greit, det har skjedd mye bedringer etter operasjonen, men det er på feil ting! Om jeg har refleks under fotsålen, kjenner kulde og stikk bedre, og øyet mitt har funnet ut at det fint kan være mest oppe, så gjør ikke det den store forandringa i livet og hverdagen min. Det er hodepinen og nummenheten som setter de største begrensningene… Hadde enda hodepinen blitt att i Spania! Flere av de andre som er operert der sier de ikke har hatt hodepine etter operasjonen, og ikke tatt smertestillende for hodet. Hadde det enda vært slik for meg også… 

Ingenting som hjelper på hodet mitt i dag. Tatt max med smertestillende, og like vondt. Hatt mye vondt i såret også. Straffer seg at jeg gjorde litt, bitte litt, mer enn ingenting i går….

Prøver å trøste meg med at to skritt fram, og ett tilbake, uansett er ett skritt i riktig retning.

 

 

#chiari #chiarimalformasjon #hydrocephalus #vannhode #skoliose #tetheredcordsyndrom #spinabifidaocculta #kfs #hodepine #filumterminale #nummen #lei #frustrert 

Bedre og bedre dag for dag :-)

Ja, det gjør virkelig det!

Hodepinen har jeg fortsatt, men resten av kroppen fungerer stadig bedre!

Denne uka har jeg vært på kjøpesenter to ganger, og begge gangene uten krykker. Det er første gang siden jeg ble dårligere i november at jeg har kunnet gå på kjøpesenter uten krykker. Vanligvis så har jeg trengt de fordi jeg mister konsentrasjonen og balansen når det skjer mye rundt meg. Nå har det altså gått kjempefint to ganger!

Krykkene står fortsatt ved utgangsdøra, for er nok ikke helt ferdig med de enda, men de står veldig fint der de står, enn så lenge. Håper de kan leveres tilbake etter hvert!

Såret har bedra seg denne uka også, men har ikke så stor endring nå de siste dagene. Men det viktigste er at det ser helt fint ut, og ikke noe tegn til at det er noe tull der nå. Nærmer meg slutten på antibiotika kur nr 2 nå, så blir spennende å se hva som skjer utover neste uke. Om såret ikke har endra seg så mye de siste dagene på det en kan se, så tror jeg det har skjedd mer i såret innover mot ryggen min som ikke synes. Har endelig mye mindre vondt. Kan sitte lengre perioder, og har trappa ned på Oxynorm nå. I går klarte jeg meg med bare en tbl. Kjent noe til såret i natt, men ikke veldig vondt. Det må jo bare bety at ting begynner å bli bedre inni der!

Har også flytta tilbake på soverommet mitt nå. Nå har jeg ikke mer vondt enn at jeg kan gå trappa på morgenen før enn smertestillende virker.

Ting ordner seg! Er så god følelse å føle at jeg blir BEDRE! Er ikke vant til at ting går den veien!

Klippel Feil Syndrom

I dag er det Klippel Feil Syndrom dagen, og jeg ønsker med å bidra med å spre litt informasjon om denne tilstanden.

Dette er en av diagnosene mine, og så klart, sjelden og få har hørt om den…

I 1912 beskrev Maurice Klippel og Andrè Feil et syndrom, som i dag kalles Klippel Feil Syndrom (KFS). Dette skyldes en feil i den normale fosterutviklingen av den cervicale delen av ryggsøyla i de første ukene av graviditeten.

Det er litt usikre tall på hvor vanlig Klippel Feil er, men det  regnes med at på verdensbasis ligger det på 1 av 40 000/42 000 nyfødte. Litt flere jenter enn gutter som blir født med KFS. 

Kriteriet for diagnosen Klippel Feil, er at minst to av de cervicale virvlene (nakkevirvlene) har vokst sammen. Det er det samme hvilken av disse to virvlene som er sammenvokst, men vanligst er C2-C3. Dette fører ofte med seg tegn som en kort nakke, lavt hårfeste i bakhodet, og en nakke med begrenset mobilitet.

Klinisk viser KFS ofte

  • Den øvre delen av nakken vil ofte tidligere “bli gammel”, enn det resten av ryggraden blir.
  • Redusert bevegelse av nakken, der det er rotasjon som er det største problemet
  • Lavt hårfeste i bakhodet forekommer i 40-50% av tilfellen
  • Ca 20% har nevrologiske problemer
  • Mange sliter med smerter
  • Skoliose kan være medfødt eller ervervet, og påvirker ca 60%
  • Synkinesia er speilbevegelse av øvre ekstremiteter der pasienten ikke er i stand til å utføre en bevegelse av høyre hånd uten å utføre den samme bevegelsen i venstre hånd.
  • Andre misdannelser som ofte opptrer samtidig med KFS er skoliose, spina bifida, avvik i nyrer og ribbeina, ganespalte, luftveisproblemer og hjertemisdannelser. Det kan også være misdannelser i hodet, ansikt, skjelett, kjønnsorganer, muskler, hjerne, ryggmarg, armer, ben og fingre.
  • Sprengels misdannelse
  • Duane syndrom

Behandlingen varierer veldig, alt ettersom hvilke problemer pasientene har av KFS og hvilke tillegg diagnoser pasienten har.  

KFS fører ofte med seg mye smerter i nakke og hode pga nerver som kommer i klem, og div misdannelser som endrer anatomien og den normale funksjonen.

KFS er dårlig kjent blant helsepersonell. Jeg fikk beskjed i 2008 av nevrokirurgen som opererte meg da at jeg hadde KFS med at jeg har blokkvirvel i C2/C3. Etter det har det ikke vært noe mer prat om kfs, og ikke tatt med i noe som helst sammenheng. 

Kfs innebærer for meg at det som skulle væt to nakkevirvler har vokst helt sammen. Da har jeg dermed et ledd mindre i nakken. Det fører til mer bevegelse i de andre leddene over og under blokkvirvelen. På beskrivelser av CT og MR tatt nå i vinter, viser nakken min nå flere tegn på at ting ikke er som de skal. Har begynt å få masse aldersforandringer der nå, tidligere enn jeg burde. Har også flere små prolapser i nakken, vet ikke om det også stammer fra kfs. Selv om nevrokirurgen kommenterte at jeg hadde KFS i 2008, har det vært et ikke tema i norsk helsevesen etter det. Bolognese har derimot alltid med det i beskrivelsene av hva han ser på MR bilder osv. Han sier at jeg har kraniocervical instabilitet, men den er ikke så stor i seg selv, men kfs gjør den mer problematisk. Etter hvert som jeg har satt meg mer inn i kfs, ser jeg jo sammenhengene med alle de andre diagnosene mine, så det henger sammen. Bare så trist at norsk helsevesen ikke evner å sette seg inn i de ulike diagnosene og se sammenhengene…

 

#kfs #klippelfeilsyndrom #blokkvirvel #nakke #klippelfeil #symptomer #awarenessday

7 år siden første dekompresjon

I dag er det 7 år siden min første store operasjon for chiarien. 7 år siden nevrokirurgen lovde å få meg frisk. Jeg skulle begynne å jobbe i løpet av september 08, sa han. Ikke bare jobbe litt, men tilbake til 100% jobb som sykepleier i hjemmetjenesten.

Her sitter jeg i dag i sofaen. Sykere enn jeg var i 2008. Ikke en eneste dag etter det har jeg vært i nærheten av å kunne jobbe att.

Den første operasjonen hjalp litt. Den hjalp på den voldsomme svimmelheten jeg hadde den første sommeren jeg var syk, men er vel bare det den forandra til det bedre. Denne operasjonen var starten på ei lang rekke operasjoner. En lang rekke med løfter og oppturer, og så store skuffelser når ting ikke blir slik som legene lover gang på gang.

Fy flate det har vært tøffe 7 år!

Livet mitt har rakna fullstendig fra hverandre på disse årene… For 7 år siden hadde vi et normalt familieliv med jobb, husbygging og småbarnsperiode. Nå sitter jeg her som alenemor for en gutt som plutselig har blitt stor. En gutt jeg så gjerne skulle ha laga en anna barndom for. Det er ikke det at jeg tror han har hatt det vondt, men er så mye jeg skulle gjort sammen med han som jeg ikke har hatt mulighet til å gjøre.

Frustrerende å bare være vitne til at livet rakner fra hverandre. Venner forsvinner. Helsa forsvinner. Må ha hjelp for å klare hverdagene. Starta med støttekontakt. Det var en skikkelig terskel å komme over. Så BPA. Er kjempe bra at jeg har den hjelpa, og hadde ikke klart meg uten. MEN er ikke noe gøy å ha folk her som må rydde rotet mitt, vaske trusene mine og vet nøyaktig hva jeg kjøper både av mat og tull.

Jeg har så lyst til å ha kontroll over livet mitt att snart! Lyst til å kunne gjøre alt det jeg ser er nødvendig å gjøre, i stedet for å sitte og se på det til jeg får hjelp til å ordne det.

Heldigvis så ser det ut som det for første gang går rett vei for meg. Operasjonen i Barcelona for tre uker siden, har ført med seg mer positive endringer, enn de 15 operasjonen jeg har hatt i hodet siden 08 til sammen. Er så glad for at jeg tok sjansen og reiste til Spania. Hvor bra jeg kan bli, vet jeg ikke. Det er det kroppen min som bestemmer, og hvor skada nervesystemet er etter alle år i strekk. I dag har jeg for første gang siden november vært på handletur uten å bruke krykker! Godt å ha hendene fri når jeg handler, og godt å kunne gå i butikker uten at jeg blir veldig ustø fordi jeg mister konsentrasjonen. Håper denne framgangen fortsetter!

Et lite utdrag fra de siste 7 årene…

 Min aller første operasjon, ICP

 Første dekompresjon 5/8-08

 2. dekompresjon + to operasjoner til pga csf lekkasje

 Legene mente jeg var frisk i 2010, så måtte til USA for å få videre hjelp. I USA sa de jeg hadde bla for høyt trykk i hodet.

 ICP på riksen. Nå ser også norske leger at jeg har for høyt trykk i hodet. Hydrocephalus diagnose.

 1. shunt. 1/6-11

 Brems på shunten, nov 2011

 Fjerna shunt pga infeksjon 6/1-12. Låg med EVD. Ny shunt 12/1-12. Her er jr på besøk på bursdagen til en nyoperert mamma.

Etter dette kom det 2 x ICP i mai 2012. Ny shunt november 2013 og ICP nå i juni…

Men det er min siste operasjon som har gjort mest.14. juli 2015 er en dato som er spesiell. Da ble jeg operert i Barcelona. Nå har jeg HÅP om bedre tider. Tør ikke håpe for mye, for har hatt så mange nedturer, men ting går endelig framover nå!

 

#chiari #chiarimalformasjon #hydrocephalus #vannhode #skoliose #kfs #tetheredcordsyndrome #spinabifidaocculta #operasjoner #dekompresjon #fillumterminale institutchiaridebarcelona #drFiallos