Nytt familiemedlem!

Her er Hector!

Hans fulle navn er Listew Hector Delgado

Han har nå bodd hos oss siden fredag, og vi koser oss så masse med han! Er en snill gutt på 8 uker vi har fått oss! Veldig grei å ha med å gjøre, så håper det fortsetter også framover. I natt sov han hele natta, og i dag har han vært med på handling. Låg et par timer i bilen og sov. Jr var ute og såg om han var våken flere ganger, men sov for hver gang. Godt han liker seg i bilen, for er jo greit å kunne ha han med på ting!

Har fått mer hodepine nå etter Hector kom i hus, men hjelper på nå når jr har sommerferie og er hjemme. I helga var jeg alene med Hector, og det vart mye bøying i forbindelse med mat, og for å løfte han opp. Så i helga var hodet absolutt ikke godt! Nå går jeg mer på grensa, klarer å roe det ned noe i allefall. Men det er jo så kos med en valp! Han sover masse, men når han bestemmer seg for å få ut energi, ja, da er det full fart!

Det blir masse inn og ut, for prøver jo det jeg kan at han går på do ute. Mye for at det er det han skal lære, men også mye for at jeg skal slippe å bøye meg for å tørke og vaske opp fra gulvet. Det er pyton å måtte tørke opp fra gulvet. Da smeller hodepinen i for fullt, men må jo bare hvis det er behov for det.

Nå har Hector fått vært ute, og ligger nå i buret sitt og sover. Vi har sovet i stua de første dagene, men i kveld har jeg tenkt å legge meg i senga. Håper det går greit uten at Hector lager mye bråk.

Natta 🙂