En fantastisk dag!

I går var det en skikkelig sommerdag her! Tidlig på dagen var det 19 grader i skyggen. Skikkelig godt å kjenne sola og varmen.
Spesielt godt var det i går, for hodet mitt var veldig bra!

Starta dagen med frokost ute på trappa. Fikk gjort noe hagearbeid også. Korte økter med mange pauser, men jeg gjorde noe! Selv om hodet kjennes bra, kan jeg ikke bare peise på og gjøre alt jeg burde og ønsker. Gjør jeg det holder hodet garantert ikke lenge.

Fikk lyst til å ta med meg Hector på tur i sola, og kose oss.

Bestemte meg for å gå til Sandtangen. Det er der jeg har vært hver sommer hele livet og bada. Er så fint der, og er ikke så mye folk slik at Hector kan bade uten å være i bånd.

Er så lite vann i fjorden nå, så satt egentlig laaaaaangt uti vannet og såg på Hector kosa seg i vannet.

Vi gikk likegodt ei runde, egentlig langt uti fjorden. Da vi nærma oss land, et helt anna sted enn vi gikk ut, fikk jeg et problem…
Siste biten var det skikkelig gjørmete…
Jeg såg meg ut noe isklumper, og det hadde egentlig gått bra. Problemet var bare at jeg kløna, holdt på å snuble, og tråkka skikkelig i gjørma…

Turen tilbake gjennom skogen var så koselig! Elva brusa, våryre fugler kvitra, og sola skein. Midt i dette var det bare jeg og Hector. Skikkelig koselig!

Orker ikke mer…

Jeg trodde alt skulle bli så mye bedre da jeg fikk diagnosa kronisk migrene i november. Enda ei diagnose som kan forklare deler av hodepinen min… Endelig har jeg fått en nevrolog jeg føler tror på meg, og prøver å hjelpe. Masse nye medisiner, og botox. Jeg håpa og trodde at det skulle komme bedre dager. Nå vet jeg ikke lenger… Det kjennes som hodet mitt brenner.
Orker ikke dette så mye lenger nå…